Veel mensen spreken over een witte Golden Retriever als ze het hebben over deze Golden Retrievers, maar rasstandaarden stellen dat er geen raszuivere witte Golden Retrievers bestaan maar wel Crèmekleurige Golden Retrievers. Wanneer we het over deze honden hebben, zal je ook vaak de volgende namen horen: platinablond, Europese Golden Retrievers, Blonde Golden Retrievers.

Wanneer je een dergelijke hond zoekt, zoek je allicht een Golden Retriever met een Europese afstamming. Deze honden zal je ook vinden in Australië. Er is niet enkel een verschil van kleur in hun vacht maar doorgaans zullen Europese Golden Retrievers ook een wijdere en kortere muil hebben met een hoofd en lichaam die meer gedrongen is. Vaak hebben ze ook een kortere staart en poten.

Deze crèmekleurige honden zijn enorm populair en niet enkel voor hun uiterlijk maar ook voor hun persoonlijkheid want ze zijn algemeen gekend als enorm lieve honden die zich goed gedragen en zachtaardig omgaan met kinderen, volwassen en andere huisdieren. Ze werken graag, zijn lief en gemakkelijk te trainen omdat ze hun intelligentie combineren met een drang om hun baasje te plezieren.

Wanneer je effectief de stap wil zetten om een Engelse crèmekleurige Golden Retriever puppy te kopen, is het een goed idee om langs te gaan bij een erkend fokker die zich specialiseert in de Engelse bloedlijn. Indien mogelijk raad ik zelf aan om langs te gaan bij een fokker waar beide ouders op het domein aanwezig zijn zodat je hen en de andere puppy’s kan zien en onderzoeken.

Je zal merken dat deze Golden Retriever puppy’s duurder zijn vanwege de grote vraag naar deze puppy’s dankzij hun goede karakter en mooi uiterlijk. Het is daarom geen slecht idee om verscheidene erkende fokkers te bezoeken en hun prijzen te vergelijken. Vergeet niet dat er geen onuitputtelijke bron van Golden Retriever puppy’s bestaat. Het is daarom aan te raden om jouw puppy goed op voorhand te reserveren.

Heb jij nog vragen of aanvullende tips over de crèmekleurige Golden Retriever puppy? laat dan hieronder jouw reactie achter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.